marilah membeli ^^,

Wednesday, December 1, 2010

hepi befday aminah (:

entry kali nih special buat spupu saya yg bnyk songeh tu AMINAH JAMALUDDIN . hehehe.

hepi befday to you girl :)

sudah 18 tahun budak ituuu. lambat . hahaha. kesian dio, x dapat call free untuk celcom 7hari tuuuu . hahha. sabar yeeeee ~ semalam p celebrate befday dia kat Jusco. sangat sangat sangat seronok lahhh. hehe. bersama2 Wan syazwan serta Fadli Hanis dan fatin.. 

hari selasa 30 hb 11 hari yg adventure jugaklah buat aku dgn hanes nk mencari rumah befday girl tuu . hahahaha. dok pusing2. hahaha. seb bek jumpaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hehe. hanis le, x dengo insruction btio2. hahaha.. dr bota terus p medan gopeng , amek wan. kami dh la ta penah sampai medan gopeng tu. hahaha. ape lg , mengacau cik aminah lah y tengah sebok siap2 nk p kelas, ado test. haha. ore cuti dio ade test bagai. haha . kesian. amek wan pastu terus p umah aminah, dekat gilo lah dgn medan gopeng tu. kat Taman Golf. hehe. akhirnya sampai juga ke rumah baru cik aminahhh. haha. hanis tinggal kete dio kat umah cik ami. guna 1 kete jeee. membazir bawak bnyk2 kete. bawak kete minah. pastu hanto dio g kelas, kitorg berjoget le nak swift dio. haahahahaha. Hanes bawak dgn sgt carefully . hahaha. bagus2. pergi Jusco beli tiket tgk ceritaaaa....

Ngangkung tiket kul 5.00 p.m

serius kelakar weh citanyaaaaaaaaaa. hahaha. mengekek je kot. Hanes dgn fatin dh tgk dh cita nih. so pesan awai2 kat diorg "jgn cerita time kitorg tgh tgk, diam tawuuu" haha..  seronok2, tp i nak tgk cerita repunzel lahhhh. nanti2 lah ye. hehe. pastu time nk balik tu , laksanakan plan. haha. minah p bayo tiket parking kan, wan bersengkongkol bg kunci kete kat aku . huahuahuahua. ape lagiiii , berlari le kat kete , letak hadiah yg wan nk bg tu kat bawah kete seperti yg dirancangkan dan sorokkan kunci kereta dia diam2. hahahaha. lawak time wan nk tarik perhatian wan ... wakaka ayat wan "eh , gambo kita xde lg . jom tgkp gambo" wakakaka. padahal dh belambok kot gambo hampaaa. hahaha. hanes bunguk, gelak2 je kat cerok tianggg , tgk dia gelak lagilah aku nk tergelakkkkkkkkkkk. wahahaha. minah dgn wan berjln kat kereta, aku,hanes , faten pon buat mka selamba x tawu pape. haha. Minah tgh sebok mencari kunci kereta. tiket dh bayo, dia bg 20minit jeeee. habes lahhh. wahahaha. minah , muka dh tension. ahhahahaha. aku sakit perot kot tahan gelak. nmpk muka aminah sgt riso, kunci kereta hilanggggggggg hahaha. lawak kot. mcam nk menangis. last2 dia dh tension, hadiah yg bawah kete tu pon dh tak dihiraukan. wakaka. last2 bg je la kunci kete. dia masok kete , terus kunci kereta , merajukkkk, xnk bg kami masuk. wahahaha. tiket kat wan. so dia perlu jugak bukak kereta. hahahaha. seronok kan aminah . haha. then  balk rumah dia. makan kek sedapppp buatan eton . HAHAHAHAA . semua mukaketat je mkn kek tu. xpe2. saya faham rasenya. wahahaha. then tgkp2 gambo balikkkk. 



bersama befday girl yg gatai .

ni lah kek yg sy buat , semua excited nk raseee~ 

 wan, hang pesai posing mengalahkan datuk ?

cik amie excited sgt nak potong kek tu. hahaa

muka gembira 18 tahun d iringi kek sedap. hahaa

wahahaa. enteprem jugok. kat food court . makan. makan. makan.

wan dgn hanes. hahaha. mereka suda bole jd BFF skrg ,. haha

hahaha. peace !

the soto sengoi ~ muka bengang tgk minah dgn wan berkepit naik eskeletor. wakakaka.


balik malam pas maghrib . takut jugakkk. dh lah mamat sorg ni , ta bole drive mlm2, silau . sepanjang perjalanan sy dok pokpek2 macam2 tanak dio mengantuk. mata kedua. hahaha. kesimpulannya. semalam sgt memenatkan dan menyeronokkn.. 

posing dulu sebelom makan kek.

hahahahahaha.xde function

oh lupa , masa kat jusco tu kami ade mencuba penimbang berat sementara tunggu wan beli baranggg . ni lah keputusannyaa 



x nmpk kan. x payah lah tgk. semua BMI kami NORMAL. haha berat pon lebih kurang jee. comei2 n molek2 je belako. 



3 comments:

  1. mesti hanes bengang kan ngn wan.
    wakaka~

    ReplyDelete
  2. wah..sweetnyer..wan ade gak celeb besday minah..
    aok date ngan seblah tu ker?hihihi

    ReplyDelete