marilah membeli ^^,

Sunday, July 31, 2011

Assignment !

Puan Adibah yg comel lote, my lecturer bg assignment kene buat blog. hekhekhek. ni dia, Puan sy tgh buat nih,bersungguh sungguhkan :) nghehehe. dalam blog mesti tulis ABOUT ME, cerita tentang diri kitaaa.

My name is Maizatun Bt Ibrahim. 

sy x hot mcm lisa surihani, Maria Elina, Cik Epal, Fatin Liyana, dan juga Hanis Zalikha . 
hehe, saje merepek. saya student POLITEKNIK ***bangga*** which one Politeknik ? need tell everyone ke? need la, sbb name pon ABOUT me okee! student Diploma In Information Technology at Politeknik Kuala Terengganu,far far far away from home ~ T__T i miss u my small cute home :) tu la, dulu blaja dekat2 , xnak appreciate ! dah dapat jauh2 ni, baru PADAN MUKA KAU MAIZATUN ! grrrr. ni semua takdir kan kan kan. hehe. umur 19 tahun bulan 10 ni, sy nak perfium BODY SHOP tu, plis ye AMIRUL. walopun awk x suke bau tu, tp dalam hati, awak suke kan kan kan. hekhekhek.  Saya suka sangatzzzzzzzzzz belajar kat POLI yg tgh2 bandar nih =,= semua adeee. ckp je nak ape. SEMUA ADEEEEE , believe me oke. ok enough la kot.   

selamat berpuasa semuaaaa :) bubyeeee, Assalamualaikum..  


p/s : harap dapat FULL MARK ye puan ADIBAH yg comel lote, kecik molek intan payong emas belian cokotop mekdi!! heee

4 comments:

  1. miss kinah said : cantik blog hang...hihihi LIKE

    ReplyDelete
  2. hehe, thank you ! nak dpt fullmark nih, kene le lawa lawa. hahaha

    ReplyDelete
  3. i love u... sori to say it at public... ^^

    ReplyDelete